LUST FOR LIFE



Ibland lagar jag mat men inte så ofta. Jag är så slut när jag kommer hem från jobbet att jag inte riktigt orkar. Och när jag slutar tidigt går jag bara och tränar eller nåt. Minns inte vad det sista jag gjorde var. Typ. En jävligt oambitiös gryta som smakade okej... Tror jag. Annars pallar jag bara inte. Lägger mycket av energin på jobbet. Det känns väl okej men jag skulle vilja prestera ännu bättre. Komma med förslag på sallader vi kan ha på menyn någon vecka, något bakverk... vad som helst.

Men det enda jag kan tänka på är korngrynsrisotto.

korngrynsrisotto och kyckling.

Matmatmat.


Snart är det tvåtusentio. Tänker mig att det blir ett väldigt svart år.

I GIVE U THE MORNING


Inatt vaknade jag klockan tre. Panikslagen, svettas, vrider mig i ångest så svår att jag på allvar överväger att åka in till jobbet för att kolla att allt är okej, att det inte blivit inbrott, att det inte brunnit ner, att alla dörrar är låsta och allt annat. Förstår inte varför jag inte bara kan släppa det när jag går därifrån.

Grejen var att larmet gick igår när jag skulle låsa dörren. Fick inte igen dörren helt och hållet när det var dags så jag stod där och drog och kämpade och helt plötsligt hör jag ett fullständigt brutalt tjutande precis i samma sekund som jag fick igen dörren, får panik och hjärtklappning och skakar som ett asplöv, vrider upp dörren, slår i koden, hämtar andan, slår koden IGEN, SLÄNGER igen dörren så hårt jag bara kan tills den till slut går igen, låser men har fortfarande panik. Har ångest hela vägen hem och gråter nästan, kan inte koncentrera mig på boken och vet inte vad jag ska göra. Önskar jag kunde sova där. Kan jag inte bara få sova där??? varför måste jag låsa och stänga och grejer?? Ringde en kollega senare på kvällen för att jag var helt säker på att hon hade öppnat en dörr och visste inte om hon hade låst. Nu är jag orolig för att dörren har gått i baklås och jag inte kommer få upp den imorgon. Ahhhh!!!!!!!!!!!!

Vill bara börja. Nununu!!! Vill stå med någon söt blond tjej och röka röda marlboro!!! Vill inte vara här!


Ps. ikväll ska jag köpa en peruk. Rosa. För nyårsafton. Till det: Oversize collagetröja (rosa) + tights av krossad velour (gråa). Inköpsställe: valfritt lågprisvaruhus. Skor: Kängor. Inköpsställe: Second hand. Jag är HELT taggad.



RSS 2.0